Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про проведені 28.09.2021 заходи щодо звільнення об’єктів благоустрою території міста за адресою: вул. Набережна Перемоги, у районі буд. 37 Д, від незаконно розташованих засобів, обладнаних електродвигуном (у т. ч. педальних електромашинок)

З метою забезпечення виконання п. 3 рішення Дніпровської міської ради від 22.09.2021 № 120/10 «Про урегулювання питань використання об’єктів благоустрою міста» (далі – Рішення) повідомляємо, що представниками КП «Дніпровські активи» 28.09.2021 було вжито заходів щодо звільнення об’єктів благоустрою території міста від засобів, обладнаних електродвигуном (у т. ч. педальних електромашинок), що розташовувалися за адресою: вул. Набережна Перемоги, у районі буд. 37 Д, експлуатація яких здійснювалася без укладення у встановленому порядку договору про використання об’єктів благоустрою міста не за функціональним призначенням із балансоутримувачем об’єкта благоустрою, з подальшою тимчасовою передачею цих засобів у кількості 12 одиниць на майданчик для тимчасового зберігання.

Згідно з п. 4 Рішення передані на зберігання засоби можуть бути повернені власнику у разі надання ним до КП «Дніпровські активи» (за адресою: просп. Пушкіна, буд. 55, 9-й поверх) заяви про повернення, документів, що посвідчують особу, підтверджують право власності (інше майнове право) на дані засоби, а також документів про відшкодування витрат, пов’язаних із їх транспортуванням та зберіганням.

Засоби зберігатимуться протягом шести місяців з дати передання на зберігання, а після закінчення терміну зберігання здійсниться їх передача до КП «Дніпроековторресурс» для їх утилізації.