Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Шановні роботодавці!

Шановні роботодавці!

Якщо Ви створюєте нові робочі місця, працевлаштовуєте на них працівників шляхом укладення трудового договору та протягом 12 місяців щомісяця виплачуєте їм заробітну плату в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати, пропонуємо скористатись можливістю та отримати через службу зайнятості державну фінансову підтримку відповідно до статті 24 Закону України “Про зайнятість населення”, а саме: отримати компенсацію фактичних витрат у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за кожну відповідну особу.

Для отримання такої компенсації роботодавець щомісяця протягом наступних 12 місяців з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце, подає центру зайнятості довідку про виконання ним умов компенсації частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Компенсація виплачується протягом 12 календарних місяців після завершення аналогічного періоду з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце.

Для отримання більш детальної інформації

просимо Вас звернутися до фахівця відділу взаємодії з роботодавцями Дніпровського міського центру зайнятості 056-734-94-59