Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 21.09.2021 о 10.00 в каб. 227

  Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 21.09.2021 о 10.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради, за адресою просп. Дмитра Яворницького, 75.

Порядок денний засідання:
1. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста квартири № 8 за адресою: вул. Полігонна, буд. 10 Д. 
2. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста квартири № 21 за адресою: вул. Полігонна, буд. 10 Б. 
3. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Дніпра та визначення балансоутримувачів об’єктів нерухомого майна 
4. Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт елементів благоустрою по вул. Набережній Перемоги, від вул. Космічної до бульв. Слави, у м. Дніпрі».