Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 16.09.2021 о 10.00 в каб. 227

  Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 16.09.2021 о 10.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради, за адресою просп. Дмитра Яворницького, 75.

Порядок денний засідання:
1. Про надання дозволу на списання приладів обліку теплової енергії з балансу КП «Коменергосервіс».
2. Про надання згоди на прийняттяв комунальну власність територіальної громади міста зовнішньої мережі водопостачання. 
3. Про  надання дозволу на передачу електричної мережі у власність АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».
4. Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на передачу на баланс КП «Міське управління справами» витрат по об’єкту «Капітальний ремонт частини будівлі Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради по вул. 20-річчя Перемоги, 51 у м. Дніпрі». 
5. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.07.2020 № 34/59 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста дощоприймальних колодязів». 
6. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.09.2020 № 39/61 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста дощоприймальних колодязів». 
7. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 № 43/2 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста дощоприймальних колодязів».
8. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.03.2020 № 25/55 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста люків оглядових колодязів і камер підземних інженерних міських комунікацій». 
9. Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на передачу на баланс КНП «ДЦПМСД № 4» ДМР витрат по об’єкту «Капітальний ремонт окремих приміщень будівлі під Комунальний заклад «Стоматологічна поліклініка № 1» Дніпровської міської ради за адресою: вул. Шевченка, 6 А в м. Дніпрі». 
10. Про надання дозволу на списання  ілюмінаційного обладнання з балансу КП «Міськсвітло». 
11. Про визнання об’єктами комунальної власності територіальної громади міста безхазяйних мереж зовнішнього освітлення. 
12. Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на списання витрат по об’єктах будівництва. 
13. Про закріплення на праві господарського відання об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста. 
14. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «Міськзеленбуд» на баланс комунальних підприємств закладів та виконавчих органів міської ради саджанців дерев та кущів. 
15. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 № 39/2 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста люків оглядових колодязів і камер підземних інженерних міських комунікацій». 
16. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2021 № 45/2 «Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста люків оглядових колодязів і камер підземних інженерних міських комунікацій». 
17. Про припинення юридичної особи КП «Інформаційні системи» ДМР. 
18. Про заміну дерев по вул. Набережній Заводській. 
19. Про заміну зелених насаджень по просп. Пушкіна та вул. Херсонській. 
20. Про перепоховання Ємець М. Г. та Ємець М. П. 
21. Про заміну зелених насаджень по просп. Слобожанському. 
22. Про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕХНОЛОДЖИ». 
23. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНІ ЕНЕРГОРЕСУРСИ». 
24. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «ХОТТРЕЙД ДН». 
25. Про погодження актів списання з балансу КП «ЖГ Самарського району» ДМР багатоквартирних житлових будинків. 
26.Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 20.04.2021 № 363 «Про погодження актів списання з балансу КП «ЖИЛСЕРВІС-1» ДМР багатоквартирних житлових будинків. 
27. Про погодження актів списання з балансу КП «ЖЕП № 22» ДМР багатоквартирних житлових будинків.