Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада
Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу
в органах місцевого самоврядування»

оголошує конкурс

на заміщення вакантних посад

спеціаліста 1 категорії відділу Центру надання адміністративних послуг  м. Дніпра “ Правобережний ” управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг  та дозвільних процедур Дніпровської міської ради  (1 штатна одиниця)

головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики  департаменту адміністративних послуг 

Вимоги для конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем не   нижче ступеня бакалавра;
  • без вимог до стажу роботи;
  • вільне володіння державною мовою.

адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра “ Правобережний ” управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг  та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (4 штатні одиниці)

Вимоги для конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньокваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра;
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року;
  • вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

  • заява на участь у конкурсі;
  • особову картку за формою № П2 – ДС, автобіографію;
  • фото розміром 4х6;
  • копії документів про освіту;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних);
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік;
  • письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів за адресою:
м. Дніпро, вул. Старокозацька, 58 довідки за тел. 7911060.

ВИТЯГ ІЗ протоколУ  № 16

засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад

керівників, заступників керівників та працівників

виконавчих органів міської ради

 

09.11.2021

 каб. 520

Присутні:

Голова конкурсної   комісії                            

                                                               

   –       

Кучеренко А. В.

Секретар конкурсної комісії                        

   –

Пацюк І. В.

 

Члени конкурсної комісії: Зимна Д. М., Молчанова В. Л., Лещенко В. О., Верещак О. В.  

                                               

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

           Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, заступників керівників та працівників виконавчих органів Дніпровської міської ради:

  • адміністратора   відділу    Центру    надання  адміністративних  послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (3 одиниці);
  • спеціаліста І категорії відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради;
  • головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

      Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (3 одиниці) подали документи Даценко Альона Василівна, Сачава Яніна Ігорівна,  Самодрига Ольга Віталіївна.

       Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради подала документи  Храпакова Діана Денисівна.

        Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради подала документи  Дерев’янко Оксана Анатоліївна.

       Відповідно до   Постанови  Кабінету  Міністрів   України  від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», зі змінами, і наказу Головного управління державної служби України від 07.11.2019 № 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

      Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

      Даценко А. В. – 21 бал.

      Сачава Я. І. – 20 балів.

      Самодрига О. В. – 21 бал.

      Храпакова Д. Д. – 18 балів.

      Дерев’янко О. А.  – 23 бали.

               

в и р і ш и л и :

  1. Рекомендувати Даценко Альону Василівну на посаду адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради.
  2. Рекомендувати Сачаву Яніну Ігорівну на посаду адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради.
  3. Рекомендувати Самодригу Ольгу Віталіївну на посаду адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради.
  4. Рекомендувати Храпакову Діану Денисівну на посаду спеціаліста І категорії відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Правобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.
  5. Рекомендувати Дерев’янко Оксану Анатоліївну на посаду головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.