Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Найбільший молодіжний прапор України: Дніпро приєднався до всеукраїнської акції до Дня Незалежності

Молодіжна рада Дніпра долучилася до Всеукраїнської акції «Єднаймо молодь!». Прапор України завдовжки 30 метрів мандрує містами України. До Дніпра він приїхав з Івано-Франківської області. На ньому молодь залишає побажання для військовослужбовців ООС.

«Прапор підписаний вже 12 містами, враховуючи й наше. Попереду ще 18 міст. Після того, як усі міста його підпишуть, стяг доставлять захисникам України 24 серпня – у день тридцятої річниці незалежності. Ми хочемо показати українським захисникам, що ми віримо у них, підтримуємо та чекаємо вдома: повертайтеся, будь ласка, живими», – зазначила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар'я Біла.

Акція до Дня Незалежності була започаткована молодіжною радою Саджавки. До неї вже долучилися молоді українці Волині, Закарпаття, Київщини, Вінниччини тощо. У Дніпрі взяли участь 30 лідерів шкільного самоврядування, студентів і громадських активістів. «Для молоді Дніпра важливо не лише те, що прапор об’єднав символічно 30 міст України, а й те, що цю акцію започаткувала об’єднана територіальна громада. Молодіжна рада Саджавки налічує всього 15 людей. І ці молоді активісти виступили з такою важливою, патріотичною ініціативою. Вся Україна об’єдналася, аби підтримати їх», – розповів голова молодіжної ради Дніпра Рафаель Кіжнер.