Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Легкоатлетичний забіг «10k Night Run»

24 липня о 22.45 за адресою: Набережна Перемоги, 5а (біля заправки Glusko) стартує легкоатлетичний забіг «10k Night Run». 

«10k Night Run» – не просто нічний забіг вулицями Дніпра під сяйвом ліхтарів, це вечірка у колі однодумців із запальними розвагами до світанку. 

«10k Night Run» – це можливість урізноманітнити звичні забіги. Під час старту ви зможете насолодитися красою нічного Дніпра. Для усіх бажаючих відкриті дистанції 5 та 10 км, а також командна естафета 4х2,5 км. Після подолання фінішної прямої на учасників забігу та гостей заходу чекатимуть нагородження та вечірка з конкурсами, танцями і купанням у басейні. 

Окрім веселих розваг, організатори розробили для учасників неонові браслети, яскраві медалі, щоб ви могли сяяти усю ніч!

На сьогодні очікується майже 300 учасників. Цьогорічній забіг вирізняється кількістю корпоративних команд.

Також організатори заходу підготували спеціальний приз для того, хто зможе побити минулорічний рекорд траси 10 км: серед чоловіків – 33 хв, серед жінок – 37,59 хв. Нагорода чекає й на бігуна, який фінішує на дистанції 10 км о 00:00 годин. Окрім того, буде обрано «Найяскравішого учасника» забігу, найбільшу корпоративну команду, найбільший спортивний клуб та найшвидші команди.

Подробиці на сайті організаторів www.startdnipro.com 

 

УВАГА! Підхід преси о 23:10 біля арки в «Bartolomeo Best River Resort»

Спікери: 

Олександр Осипов - начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради; 

Марина Філатова – організатор заходу;

Павло Балабанов – організатор заходу.

Від’їзд представників ЗМІ від шлагбаума міськради о 22.15.