Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 27.07.2021 об 11.00 в каб. 227

  Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 27.07.2021 об 11.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради, за адресою просп. Дмитра Яворницького, 75.

Порядок денний засідання:
1. Про проєкти рішень міської ради, які планується винести на розгляд чергової сесії міської ради. 
2. Про проєкти рішень виконавчого комітету міської ради. 
3. Профільні питання:
- Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на пере-дачу на баланс КП «БЮРО» витрат по об’єкту «Капітальний ремонт частини будівлі Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради по вул. Трудовій, 1 А в м. Дніпрі» 
- Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт елементів благоустрою території по пров. Парусному, 1, у районі перехрестя вул. Метробудівської та вул. Набережної Заводської, у м. Дніпрі». 
- Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єктах закладу медичного обслуговування населення КНП «ДЦПМСД № 4» ДМР. 
- Про надання дозволу АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ», код ЄДРПОУ 23359034, на будівництво мереж електропостачання на землях комунальної власності. 
- Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт елементів благоустрою частини території Комунального закладу освіти «Навчально-виховний комплекс № 100 «Загальноосвітній навчальний заклад I-II ступенів-ліцей» Дніпровської міської ради по пл. Успенській, 1 у м. Дніпрі. 
- Про надання дозволу управлінню капітального будівництва Дніпропетровської міської ради на передачу на баланс  департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради заборгованості по пільговому кредиту по об’єкту «Багатоквартирний житловий будинок по вул. Великій Діївській у районі будинків № №  4, 6 у м. Дніпрі, будівництво».
- Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт вулиць Дементьєва та Верстової, від будинку № 153 по вулиці Береговій до будинку № 33 по вулиці Верстовій, у місті Дніпрі». 
- Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра. 
- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2021 № 439 «Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра».
- Про виконання робіт з відновлення об’єктів та елементів благоустрою на території міста Дніпра. 
- Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з балансу інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради на баланс департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради. 
- Про затвердження фінансового плану КП «ЖИЛСЕРВІС-14» ДМР на 2021 рік. 
- Про затвердження Програми відновлення годинників у місті Дніпрі на 2021 рік. 
- Про надання дозволу ТОВ «ДНІПРОУНІВЕРСАЛ» на виконання ремонту котельні 
- Про заміну дерев по просп. Богдана Хмельницького. 
- Про заміну дерев у районі пішохідного арочного мосту по вул. Олени Блавацької 
- Про заміну зелених насаджень по вул. Пестеля 
- Про надання дозволу Назаренко А. О. на виконання робіт з відновлення паркану 
- Про внесення змін до рішення ви-конкому міської ради від 28.08.2020 № 870 «Про проведення незалежної оцінки вартості та зарахування на позабалансовий рахунок КП «Міськсвітло» безхазяйних мереж зовнішнього освітлення» 
- Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 26.01.2021 № 3 «Про виконання проєктних робіт, будівництва та функцій замовника по об’єкту «Нове будівництво дощової каналізації по вул. Старокозацькій у м. Дніпрі, на ділянці від вул. Короленка до вул. Воскресенської» 
- Про надання дозволу КП «УРЕА» на виконання проєктних робіт та функцій замовника по об’єкту «Реконструкція мереж і споруд водовідведення на території від вул. Трансформаторної до акваторії р. Дніпро, у межах вулиць Щитової та Мурманської в м. Дніпрі (Амур-Нижньодніпровський район)»