Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «У Дніпрі розпочалися роботи зі знищення алергенних рослин»

09 липня о 12-30 за адресою: вул. Гайдамацька, 51 (район футбольної площадки) –виїзна пресконференція на тему «У Дніпрі розпочалися роботи зі знищення алергенних рослин»

Спікери:

 -Іван Бондар, начальник відділу екологічної безпеки управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики ДМР;

 -Руслан Масненький, експерт з державних випробувань препаратів для  Мінприроди, представник ТОВ «Зігрівай»

Довідка:

Департамент екологічної політики починає проведення робіт зі знищення алергенних рослин. На цю роботу виділено близько 490 тис. грн.

Районними адміністріціями були надані локації найбільшого розповсюдження карантинних рослин. Експерти підрядної організації «ТОВ Зігрівай» дослідили список та вибрали найбільш доцільні місця для обробки препаратом. У Дніпрі стратегія локалізації та ліквідації амброзії містить комплекс заходів. Серед них механічне скошування рослин, а також агрохімічний метод – обробка спеціальним препаратом, що не шкодить навколишньому середовищу. Саме таким методом будуть проводитись роботи на вказаній території. Спікери   розкажуть про переваги препарату, специфіку обробки та про те, якими методами місто бореться з алергенними рослинами.