Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція до Міжнародного дня Дніпра «Цвітіння річки у літній період, його вплив на риб. Дії міської влади щодо зменшення шкідливих викидів в атмосферне повітря і воду»

30 червня о 16-00 у сквері «Прибережний» (вул. Набережна Перемоги, 66, у води біля фонтану)-виїзна пресконференція до Міжнародного дня Дніпра «Цвітіння річки у літній період, його вплив на риб. Дії міської влади щодо зменшення шкідливих викидів в атмосферне повітря і воду». 

Спікери:

-Іван Бондар, начальник відділу екологічної безпеки управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики ДМР;

-Максим Сорока, старший науковий співробітник Галузевої науково-дослідної лабораторії «Охорона навколишнього середовища» Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна;

-Антон Козлов, голова громадського об'єднання підводних мисливців та рибалок.

Довідка:

У першу суботу липня відзначається Міжнародний день Дніпра. Цього року це свято припадає на 3 липня. Дніпро – річка, яка займає четверте місце в Європі за довжиною і третє за площею басейну (після Волги і Дунаю) та протікає через межі трьох країн.