Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Гуртувати навколо себе якомога більше людей»: зірковий гість Тарас Тополя поспілкувався з учасниками IV форуму «Молодь Дніпра»

До міста на IV форум «Молодь Дніпра» завітав зірковий гість — лідер гурту «Антитіла», Молодіжний посол ЮНІСЕФ та співзасновник благодійного фонду «Вільні-ЮА» Тарас Тополя. Зустріч з учасниками форуму провели у форматі спілкування.

«Приємно бачити активних представників молоді, різних громадських, молодіжних організацій. У нинішні часи важливим є стратегічне бачення, як будувати команди, зокрема й задля громадської діяльності, втілення соціальних проєктів, ініціатив, а також дієве застосування тайм-менеджменту. Словом, це ті речі, які я вже пройшов у своєму житті, тому залюбки ділюся досвідом. Головне продовжувати працювати у своєму напрямі, залучати якомога більше інших людей. Рух соціальних, волонтерських ініціатив має бути масовим. Ті, хто зібралися на цьому форумі, а це молодь, — ядро такого руху. Тож максимально гуртуйтесь і комунікуйте. Можливо, зараз хтось не знає про вашу діяльність, а вже завтра – члени вашої команди», — підкреслив Тарас Тополя.

Упродовж форуму учасники також активно працювали у секціях за різними напрямами.

Третьокурсник Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Богдан Буригін, постійний учасник форуму «Молодь Дніпра», зазначив: «Уперше взяв у ньому участь, коли ще був школярем. Захід завжди змістовний, дає цікаве спілкування, нові знайомства, дізнаєшся про різні нові тенденції, новації. Цього разу працюю у секції «політична освіта», оскільки наступного року закінчую університет і планую вступати до магістратури за спеціальністю «Управління та адміністрування» і пов’язати свою діяльність із галуззю публічного управління».

А студентка Софія Бідняк уперше бере участь у форумі.

«У захваті від заходу. Такі цікаві спікери, змістовні діалоги. Обрала для себе секцію за напрямом «Профадаптація молоді під час навчання». Як комунікабельна людина готова і є бажання допомагати тим, хто потребує професійної адаптації. Тому, власне, думки, ідеї з цього приводу від експертів цікавлять», — додала дівчина.