Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада
відповідно до ст. 10 Закону України
«Про службу в органах місцевого самоврядування»  

оголошує конкурс

на заміщення вакантних посад

Заступника начальника головного архітектурно-планувального управління з питань містобудівного кадастру департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради

Заступника начальника відділу з питань оренди нерухомого майна управління з питань комунальної власності Дніпровської міської ради

Вимоги до конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня магістра, спеціаліста;
  • вільне володіння державною мовою;
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах  державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;
  • знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

 Головного спеціаліста відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради – 2 од.

Вимоги до конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою;
  • без вимог до стажу роботи;
  • знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

Головного спеціаліста відділу діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради

Вимоги до конкурсантів:

  • вища освіта за спеціальністю: Філологія: українська мова та література, не нижче ступеня бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою;
  • без вимог до стажу роботи;
  • знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС)з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовозобов'язаних);
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції” за 2020 рік.
  • письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою: м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 75а, кімн. 46, довідки по тел. 744-61-22.

ВИТЯГ ІЗ ПРОТОКОЛУ № 14
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
керівників, заступників керівників та працівників
виконавчих органів міської ради

 

05.10.2021

 каб. 520

Присутні:

Голова конкурсної   комісії - Кучеренко А. В.

Секретар конкурсної комісії - Пацюк І. В.

Члени конкурсної комісії: Зимна Д. М., Дорошенко Н. О., Верещак О. В.                                                                                             

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

           Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, заступників керівників та працівників  виконавчих органів Дніпровської міської ради:

  •   заступника начальника головного архітектурнопланувального управління з питань містобудівного кадастру департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради;
  •   заступника начальника відділу з питань оренди нерухомого майна управління з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради;
  • головного спеціаліста відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради (2 одиниці);
  • головного спеціаліста відділу діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради.

       Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника начальника головного архітектурно-планувального управління з питань містобудівного кадастру департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради подав документи Мішарін Віктор Михайлович.

      Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу з питань оренди нерухомого майна управління з питань комунальної власності  департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради подав документи Матковський Вячеслав Олегович.

      Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи Літау Денис Володимирович, Носова Вікторія Василівна.

      Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу діловодства та архівної роботи  департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради подала документи Сулима Маргарита Віталіївна.

      Відповідно до   Постанови  Кабінету  Міністрів  України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 07.11.2019 № 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Мішарін В. М. – 24 бали.

Матковький В. О. – 21 бал.

Літау Д. В. – 22 бали.

Носова В. В. – 23 бали.

Сулима М. В. – 23 бали.

         

в и р і ш и л и :

        1. Рекомендувати Мішаріна Віктора Михайловича на посаду заступника начальника головного архітектурно-планувального управління з питань містобудівного кадастру департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради терміном на один рік відповідно до ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

       2. Рекомендувати Матковського Вячеслава Олеговича на посаду заступника начальника відділу з питань оренди нерухомого майна управління з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради.

        3. Рекомендувати Літау Дениса Володимировича на посаду головного спеціаліста відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради.

       4. Рекомендувати Носову Вікторію Василівну на посаду головного спеціаліста відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради.

       5. Рекомендувати Сулиму Маргариту Віталіївну на посаду головного спеціаліста відділу діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради.