Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі пройде II міський відкритий дистанційний творчий конкурс #НАШІЗІРОЧКИ

Суворий відбір для участі та більше подарунків конкурсантам. У Дніпрі відбудеться II міський відкритий дистанційний творчий конкурс #НАШІЗІРОЧКИ. Прийматимуться заявки з 7 до 13 червня. Аби стати учасником, треба зареєструватися на сайті https://nz2021.dp.ua/ та надіслати відеовізитку. Ініціювали дистанційний конкурс торік.

«Це унікальний творчий конкурс. Під час карантину кожен бере участь онлайн (безконтактно один з одним), оцінюють надіслане учасниками професійні члени журі – народні та заслужені артисти України, лауреати міжнародних конкурсів. Цьогоріч ми збільшили кількість номінацій з 8 до 12-ти. Участь – безкоштовна», – розповів начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Цьогоріч учасникам недостатньо записати просто відео, бо тепер звертатимуть увагу на якість запису та самої роботи: «Використовуйте всі можливості: якщо навчаєтесь у музичній школі, заспівайте під рояль, одягніться святково. Також пріоритет йде саме українській пісні. Якщо співатимете іншою мовою, стежте обов’язково за вимовою», – підкреслила членкиня журі II міського відкритого дистанційного творчого конкурсу #НАШІЗІРОЧКИ та солістка театру опери та балету Катерина Миколайко.

А якщо танцюватимете, то треба підійти до зйомки креативно, наголосив член журі конкурсу #НАШІЗІРОЧКИ Дмитро Ключко, адже танець можна записати у танцкласі чи навіть на вулиці.

У 2021 році збільшили кількість та різноманітність подарунків. За Гран-прі можна отримати bluetooth-колонку. За перше місце – бездротові навушники, друге – повербанк, третє – трипод для телефону. А приз глядацьких симпатій – рюкзак з логотипом конкурсу.

Торік для участі у конкурсі надійшло 867 відео, з них відібрали 585 учасників зі всієї країни.