Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення щодо інститутів громадянського суспільства – переможців конкурсного відбору проєктів інститутів громадянського суспільства для надання фінансової підтримки з бюджету Дніпровської міської територіальної громади

Оголошення

щодо інститутів громадянського суспільства – переможців конкурсного відбору проєктів інститутів громадянського суспільства для надання фінансової підтримки з бюджету Дніпровської міської територіальної громади у рамках виконання Комплексної програми соціального захисту мешканців міста Дніпра на 2017 – 2021 роки 

 

19.04.2021 року закінчився строк подання документів на участь у конкурсі з відбору інститутів громадського суспільства для надання фінансової підтримки з бюджету Дніпровської міської територіальної громади.

 

28.05.2021 відбулося засідання конкурсної комісії. На конкурс було подано 13 проєктів від інститутів громадянського суспільства. Конкурсною комісією було відхилено 4 проєкти, що не відповідають умовам конкурсу. 

Конкурсною комісією з відбору проєктів інститутів громадянського суспільства для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету Дніпровської міської територіальної громади у 2021 році було визначено переможців конкурсу:

 

Громадське об’єднання

Назва проєкту

Зміст проєкту 

1

Громадська організація "Фонд соціальних ініціатив"

Інформація врятує життя (RQ браслети)

Забезпечення осіб із зони ризику ІД- браслетами. Створити єдину базу даних через веб-додаток . Проведення тренінгів та семінарів з організації роботи 

 

2

Благодійна організація "Благодійне товариство "Мережа 100 відсотків життя Дніпро"

Психологічний супровід 60 мешканців міста Дніпра, серед уразливих груп населення

Проведення круглих столів, створення мультидисциплінарної команди щодо супроводу та підтримки хворих на туберкульоз.

3

Благодійна організація "Благодійне товариство "Мережа 100 відсотків життя Дніпро"

Зниження стигми та дискримінації представників вразливих до ВІЛ груп та суб’єктів пробації в умовах епідемії COVID-19"

Зниження рівня стигми та дискримінації по відношенню до суб’єктів пробації. Забезпечення сталості послуг щодо супроводу суб’єктів пробації. Проведення профілактичного тестування уразливих груп населення.

4

Благодійна організація "Добре майбутнє"

Здорова нація-здорове майбутнє

Оздоровлення та реабілітація соціально -незахищених верств населення міста Дніпра. Організація дозвілля дітей малозабезпечених сімей та дітей з сімей, які опинились в складній життєвій ситуації. 

5

Благодійна організація "Добре майбутнє"

Пакети добра

Забезпечення товарами першої необхідності соціально незахищених громадян міста. Забезпечення продуктовими наборами громадян, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

6

Благодійна організація "Добре майбутнє"

Я та навколишній світ

Проведення семінарів-тренінгів для соціально незахищених верств населення міста та дітей, які потребують соціальної адаптації та соціалізації. 

7

Громадська організація "Родини Героїв "Гордість Дніпра"

Соціально-психологічна підтримка родин, Героїв, загиблих в АТО 

Підтримка, допомога та  розвиток родин, що втратили близьких в АТО

8

Громадська організація "ТАПС-Україна"

Маленькими кроками назустріч один до одного

Соціалізація та адаптація осіб, які опинились в складних життєвих обставинах. Інформування, захист прав та інтересів дітей та молоді.

9

Громадська організація «ПАНІ ПАТРОНЕСА»

Створення служби екстреного реагування на випадок домашнього насильства у м. Дніпрі»

Надання соціально-психологічних та юридичних послуг в мережі «швидкої допомоги» для постраждалих від домашнього насильства, надання безпечного поселення в «кризову кімнату» постраждалих від домашнього насильства.





 

Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів, 

директор департаменту соціальної політики

Дніпровської міської ради                                                                 Е. С. Підлубний