Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міжнародна конференція “UkraineInvest Talks: Dnipro”, спрямована на популяризацію інвестиційного середовища в регіонах України

27 травня о 10.00 у бізнес-центрі «Кудашевський» (вул. Барикадна, 16) –  міжнародна конференція “UkraineInvest Talks: Dnipro”, спрямована на популяризацію інвестиційного середовища в регіонах України. Під час заходу міський голова Дніпра Борис Філатов представить інвестиційні можливості міста.

 

Відкриття заходу відбудеться за участі Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля та Заступника Керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

 

Конференцію буде проведено в «онлайн» форматі двома мовами: українською та англійською. Під час трансляції буде забезпечено синхронний переклад.

 

 

УВАГА!!! ЧЕРЕЗ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ НА ЗАХІД БУДУТЬ ДОПУЩЕНІ ЛИШЕ АКРЕДИТОВАНІ ЗНІМАЛЬНІ ГРУПИ ТЕЛЕКАНАЛІВ. ЖУРНАЛІСТИ ДРУКОВАНИХ ТА ІНТЕРНЕТ ВИДАНЬ ЗМОЖУТЬ СТЕЖИТИ ЗА ЗАХОДОМ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://event.ukraineinvest.com/

 

UkraineInvest Talks: Dnipro стане інтерактивною платформою для інформування інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату Східної України. Значну увагу буде приділено можливостям для інвесторів у відповідності до Закону про підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями.

 

 

Програма конференції складається з інтерактивних дискусійних панелей за участі близько 50 спікерів, серед яких:

·         Давид Арахамія, Народний депутат України, Голова депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу»

·         Дмитро Наталуха, Народний депутат України, Голова Комітету ВРУ з питань економічного розвитку

·         Олег Немчінов, Міністр Кабінету Міністрів України

  • Айна Тимчук, Голова Харківської обласної державної адміністрації
  • Олександр Старух, Голова Запорізької обласної державної адміністрації
  • Павло Кириленко, Голова Донецької обласної державної адміністрації
  • Сергій Гайдай, Голова Луганської обласної державної адміністрації
  • Микола Лукашук, Голова Дніпропетровської обласної ради

 

У заході візьмуть участь мери міст, представники бізнес-спільноти, міжнародних фінансових організацій та експертного середовища.

 

Серед ключових тем: інвестиційна політика та розвиток регіонів, інвестиційні стимули для проектів зі значними інвестиціями, досвід інвесторів, які працюють в регіоні, побудова «інвестиційних мостів» між українськими регіонами та світом.

 

Міжнародну конференцію “UkraineInvest Talks: Dnipro” організовано урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Дніпровської міською радою та Агентством розвитку Дніпра в партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України».