Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Депутати Дніпра затвердили програму активізації туристичного потенціалу міста

Єдиний туристичний сайт як база даних цікавинок Дніпра та самостійні екскурсії містом у застосунку – усе це має з’явитися згідно із затвердженою на сесії міськради програмою активізації туристичного потенціалу м. Дніпра на 2021 рік.
На сайті систематизують усі потенційно привабливі для туристів місця. Розроблять city-картку: вона надаватиме туристу знижки в тих чи інших закладах міста (для цього проводитимуть круглі столи із місцевим бізнесом) –чи з’явиться так званий паспорт туриста, що надаватиме відпочивальнику привілеї.
Родзинка – мобільний застосунок, де зберуть різні екскурсії містом. Людина може у будь-який час зайти у нього та за допомогою Google-мапи самостійно прогулюватися відомими місцями Дніпра.
Ще цьогоріч створять програму під назвою «Синергія», це зустріч із сусідніми областями (таких 7), і після підписання меморандумів про співробітництво обмінюватимуться досвідом (екскурсії, реклама, інформаційна підтримка). Також випускатимуть брендовану продукцію, присвячену цікавинкам Дніпра.