Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Успішний сезон: у Дніпрі провели урочисте нагородження переможців і призерів чемпіонату України та Всеукраїнських змагань з хокею

24 травня у Дніпрі на Льодовій арені (вул. Набережна Заводська, 53) відбулося урочисте нагородження переможців і призерів чемпіонату України та Всеукраїнських змагань з хокею серед юнаків 2005 – 2010 р. н. сезону 2020 – 2021 рр. Привітати спортсменів приїхали представники міської ради.
«Ми вітаємо наших хокеїстів. Уже 2 роки поспіль вони стають найкращими в Україні, посідають призові місця та мають гарні здобутки. Я вважаю, що це показова ситуація для нашого міста – так ми підтверджуємо звання спортивної столиці України і це не єдиний вид спорту, де ми є найкращими», – сказала директорка департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, заступниця міського голови Ксенія Сушко.
Цьогоріч комунальний позашкільний навчальний заклад «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з зимових видів спорту» став першим у рейтингу дитячо-юнацьких спортивних шкіл України з відділенням хокею з шайбою сезону 2020 – 2021 рр.  
«В офіційному чемпіонаті України та Всеукраїнських змаганнях з хокею брали участь спортсмени шести вікових категорій з 2005 по 2010 роки народження. Кожен вік відзначився у своїй категорії, а команди хокеїстів 2008 та 2010 років народження стали переможцями чемпіонату. До того ж наша школа визнана найкращою спортивною школою з зимових видів спорту. Цими досягненнями ми дуже пишаємося», – сказав начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради Олександр Осипов.
Зі свого боку директор КПНЗ «МДЮСШ із зимових видів спорту» ДМР Анатолій Фотеску зауважив: «Таких вдалих сезонів за 9 років існування нашої школи ще не було. Із семи вікових груп чемпіонату України ми виступали у шести. І всі команди отримали нагороди. Це стало можливим завдяки самовіддачі наших спортсменів, професіоналізму тренерів та підтримці батьків. Це наша спільна заслуга».