Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Передусім – підтримка вчителя: у Дніпрі запрацює центр професійного розвитку

Комфортний простір для розвитку професійних надбань учителя з’явиться на просп. О. Поля, 37. За проєктом центр «Освітня траєкторія» розміститься на двох поверхах будівлі.

«Центр створений, аби надавати допомогу педагогам і посилювати їх майстерність. Подібної структури у Дніпрі немає. Що тут зможуть отримати освітяни: тьюторську допомогу (підтримка консультантів певних освітніх галузей), юридичну та психологічну консультації. Крім того, буде бібліотечний портал й центр інноваційних технологій. Головна мета такого центру – тренінги, підвищення кваліфікації через спілкування та підтримка вчителя. Підкреслю, усі заходи будуть у центрі безкоштовні. А от що стосується ремонту, ми зробимо його у стилі лофт. Хочемо залишити стіни аутентичними», – зазначила в. о. директорки комунальної установи «Центр професійного розвитку «Освітня траєкторія» Дніпровської міської ради Тетяна Нікіфорова.

Два поверхи капітально ремонтують, бо будівля зведена у 1912 році, оновлювали її тільки у радянські часи.

«Усі тримальні елементи будинку потребували відновлення. Ми посилили віконні прорізи, укріпили підлогу та стелі. Встигли це зробити за місяць, наразі вже ведуться підготовчі роботи для заходів, передбачених у представленому проєкті. Відкрити двері відремонтованого центру плануємо у жовтні», – розповів в. о. начальника відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Аджимян.