Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «У Дніпрі з'явивися високопродуктивний телескопічний маніпулятор. Він єдиний в Україні: презентація роботи з видалення аварійних дерев»

26 квітня о 12-00 за адресою: вул. Передова, 677- виїзна пресконференція на тему «У Дніпрі з'явивися високопродуктивний телескопічний маніпулятор. Він єдиний в Україні: презентація роботи з видалення аварійних дерев».

Спікери:

-Михайло Лисенко, заступник міського голови;

-представники підрядника.

Довідка:

У Європі таких авто близько 10-ти. В Україні така машина єдина.

Вона здатна виконувати роботи з видалення аварійних дерев без залучення додаткової техніки (кранів тощо) та альпіністів. Відтепер видалення дерева займає у декілька разів меньше часу.Виконання робіт стало більш безпечним як для комунальників, так і для пішоходів. Маніпулятор Bobcat TR60.250 - простий, але високопродуктивний телескопічний маніпулятор з поворотною платформою. Він здатний піднімати вантажі на висоту до 25 метрів. Оснащений виносними опорами підйомник, забезпечує відмінну безпеку і стійкість під час проведення робіт. Такі опори зручно застосовувати навіть в умовах обмеженого простору, при цьому навіть якщо опори розкладаються в повному обсязі, можливості машини піднімати вантаж на максимальну висоту з кожної сторони будуть оптимальними. Якщо ж розкласти їх повністю, площа опори значно збільшується, тому максимальна вантажопідйомність буде досягатися по всьому периметру. Машина сумісна з різним навісним обладнанням, яке система управління автоматично розпізнає за допомогою технології RFID і відразу ж виводить на дисплей відповідну йому діаграму. Такий маніпулятор здатний справлятися з широким спектром завдань в будівництві і промисловості.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум)  об 11-10.

Засоби індивідуального захисту (маски, рукавички та санітайзери – обов’язкові).