Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» навели лад та висадили дерева на території диспетчерської станції № 19

У Дніпрі прибирають і висаджують дерева на території диспетчерських станцій електротранспорту. Заходи проводять у рамках акції, ініційованої міським головою Борисом Філатовим #Дніпро_квітучий. 22 квітня працівники диспетчерської станції № 19 КП «Дніпровський електротранспорт» провели комплексне прибирання території, обробили клумби, підрізали кущі та висадили дерева.
«Ця станція обслуговує 2 трамвайні маршрути: № 18 та № 19. Вона спеціально створена для забезпечення комфортних умов відпочинку водіїв та кондукторів. Власне тому це місце має бути охайним не тільки всередині, а й зовні. За роки існування працівники станції створили на її території маленьку оазу. Сьогодні разом влаштували тут прибирання», – розповів заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Володимир Сусленков.
Окрім прибирання, на території висадили десяток дерев: горобини та липи.
«Молоді дерева нам були дуже потрібні, адже у нас на території подекуди виникли голі острівці. Там ми й висадили. Разом доглядатимемо за саджанцями, щоб прижилися та створювали нам додаткову красу», – сказала начальниця диспетчерської станції № 19 КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Галина Пишнограєва.
Садівниця Надія Лук’янчук додала: «Щоб клумби були квітучими, а дерева зеленими, потрібно багато сил та уваги. Я завжди стежу за тим, аби рослини були политі, щось підсіваю, підсаджую. Це ж для душі та затишку. Сьогодні от усі разом навели лад, адже красу навколо ми створюємо власними руками».