Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Як триває ремонт великого водогону з відключенням води на частині правого берега м. Дніпра»

22 квітня о 10-00 за адресою: Набережна Заводська (у районі річпорту)-виїзна пресконференція на тему «Як триває ремонт великого водогону з відключенням води на частині правого берега м. Дніпра»

Спікери:

-Сергій Ченчевич, начальник інспекції по контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» ДМР;

-ремонтники.

Довідка:

22 квітня на весь день  припинено водопостачання на частині правого берега Дніпра, яка примикає до набережної. Це пов’язано з аварійно-відновлювальними роботами на великому центральному водогоні, що проходить від Кайдацької насосно-фільтрувальної станції до ж/м Перемога-6. Воду відключили з 01:00 двадцять другого квітня і відновлять подачу до 09:00 двадцять третього квітня.

Бригади    КП «Дніпроводоканал»  працюють одночасно на семи різних локаціях центрального водогону, зокрема по вул. Набережній Заводській, Набережній Перемоги.

Воду необхідно було відключити, оскільки проводяться зварювальні роботи, заміна запірної арматури. Проведений ремонт дозволить безперебійно й якісно подавати водопостачання абонентам.

На згаданий період водопостачання відключили:

• Новокодацький район, вулиці: Набережна Заводська, Ударників, Маяковського та Квітки-Основ’яненка;

• Чечелівський район, вулиці: Павлова, Академіка Белелюбського, Пастера, Набережна Заводська, Братів Бестужевих, Івана Езау;

• Центральний район, вулиці: Половицька та Січеславська Набережна; пл. Вокзальна, просп. Дмитра Яворницького (парна сторона);

• Шевченківський район, вулиці: Юліуша Словацького, Коцюбинського та Січеславська Набережна; просп. Дмитра Яворницького (парна сторона);

• Соборний район, вулиці: Січеславська Набережна, Набережна Перемоги, Ливарна, В. Вернадського (№ 35), П. Нірінберга, Поля, Колодязна, Кам’яна, 6-ї Стрілецької Дивізії, Яружна та ж/м Перемога 1-6.