Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська рада започаткувала цикл просвітницьких заходів щодо ведення підприємницької діяльності

Уперше в Україні серед органів місцевого самоврядування саме у Дніпрі затвердили Програму щодо реалізації регуляторної діяльності Дніпровською міською радою та її виконавчими органами на 2021–2025 роки. Департамент правового забезпечення з 22 квітня розпочне цикл безкоштовних заходів (вебінарів). Взяти у них участь можуть усі охочі. Формат проведення – zoom-конференція. Інформація з посиланнями на заходи буде розміщена на офіційному вебсайті міської ради, на інформаційному вебресурсі «Бізнес-простір Дніпра», у розділі «Онлайн навчання».

План вебінарів:

22 квітня (з 11:30 до 13:00) – «Правові аспекти зменшення ризиків в бізнесі». Він складається із 6 модулів. Розрахований як на власників бізнесу, так і на тих, хто планує започаткувати власну справу. За підсумками курсу його учасники можуть пройти тестування та отримати за умови вдалого результату електронний сертифікат.

23 квітня (з 14:00 до 16:00) – «Трудові відносини у ФОПа, різні типи та особливості».

27 квітня (з 14:30 до 16:00) – «Правові аспекти зменшення ризиків в бізнесі». Буде розглянуто, яку саме форму реєстрації бізнесу обрати, які важливі складові врахувати при його відкритті чи подальшому розвитку.

28 квітня (з 10:00 до 12:00) – «5 секретів Бізнес-Нетворкінгу.

Це чарівне слово – Нетворкінг», 29 квітня буде продовжено вебінар (практичні аспекти). Цикли вебінарів продовжать у травні.

Стежте за анонсами на офіційному вебсайті Дніпровської міської ради, у мережах «Фейсбук» та «Інстаграм».