Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пофарбували альтанки та прибрали подвір’я терцентру: інспекція з паркування долучилася до толоки

Суботнє прибирання території влаштували працівники відділення денного догляду для дітей з інвалідністю територіального центру Новокодацького району, що по вул. Повітрофлотській, 11. До толоки приєдналися і співробітники інспекції з питань паркування: розпочали з підмітання території, а згодом перейшли до очищення клумб після зими. 


«Територія невелика, нам надали ділянку на задньому дворі, тому 15 наших співробітників швидко виконають роботу. Ще ось альтанки вирішили перефарбувати, щоб малеча раділа новим кольорам. Долучатимемося ще до подібного прибирання», – поділився інспектор з питань паркування інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради Віталій Мельник. 


А на передньому подвір’ї поралися працівники самого відділення. «Нас майже 20 на прибиранні, ми теж фарбуємо, але лавочки та паркан. Готуємо землю для саджанців. Щороку наводимо лад, і вдячні, що до нас приєдналися в таку сонячну суботу квітня», – поділилася завідувачка відділення денного догляду для дітей з інвалідністю територіального центру Новокодацького району Олена Клець.