Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на участь у роботі експертної комісії з бюджету участі у м. Дніпрі

Дніпровська міська рада оголошує конкурс на участь у роботі  експертної комісії з бюджету участі у м. Дніпрі.

Згідно з розпорядженням міського голови від 24.03.2021 № 141-р «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на участь у роботі експертної комісії з бюджету участі у м. Дніпрі та складу конкурсної комісії», у конкурсі можуть брати участь громадські об'єднання і благодійні організації (далі – Організації) шляхом включення свого представника, а також активні громадяни, які відповідають таким вимогам:

 Для Організацій:

– на день початку Конкурсу Організація зареєстрована у місті Дніпрі понад один рік (підтверджується інформацією з Реєстру громадських об’єднань чи Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань);

– наявність досвіду у процесі бюджету участі у м. Дніпрі членів Організації (з наданням інформації про участь в обговореннях, зборі голосів за проєкти, створенні ідей проєктів, їх поданні тощо).

Для активних громадян – авторство чи співавторство у не менше ніж двох проєктах бюджету участі у м. Дніпрі, з яких не менше ніж один став переможцем (з наданням інформації щодо етапу бюджету участі, номера і назви проєкту).

Представники від Організацій та активні громадяни, які бажають брати участь у Конкурсі (далі – Претенденти), мають засвідчити у довільній формі свою політичну неупередженість та надалі дотримуватись політичної неупередженості під час роботи Комісії.

Представники від Організацій та активні громадяни, які бажають брати участь у Конкурсі, подають такі документи:

– заяву про участь у Конкурсі;

– копію паспорта громадянина України;

– копії установчих документів (для Організацій);

– мотиваційний лист у довільній формі щодо участі у Конкурсі;

– інформаційну довідку у довільній формі (професійний досвід, досвід громадської діяльності, досвід участі у процесі бюджету участі, посилання на публічні профілі в соціальних мережах).

У разі, якщо претендент вже брав участь у роботі експертної комісії, він подає тільки письмову заяву про участь у Конкурсі.

Претенденти мають право додатково надати до заяви про участь у Конкурсі інші документи.

Документи на конкурс приймаються в електронному вигляді з 05.04.2021 до 18.04.2021 за адресою: [email protected].

 Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати у відповідальної особи – Весніна Сергія Петровича, телефон +380 93 093 9700, e-mail: [email protected]

 

 

Форма заяви

 

Міському голові Дніпра

Філатову Б. А.

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

 

З А Я В А

 

Я, _________________________________________________________,

прошу розглянути мою кандидатуру на участь у роботі експертної комісії з бюджету участі у місті Дніпрі.

Засвідчую щодо своєї політичної неупередженості та подальшого дотримання політичної неупередженості під час роботи Комісії.

Додатки:

(у відповідності до розпорядження міського голови від 24.03.2021 № 141-р «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на участь у роботі експертної комісії з бюджету участі у  м. Дніпрі»):

1) копія паспорта громадянина України - на ___ арк. в 1 прим.;

2) копія установчих документів (для Організацій) - на ___ арк. в 1 прим.;

3) мотиваційний лист у довільній формі щодо участі у Конкурсі;

4) інформаційна довідка у довільній формі (професійний досвід, досвід громадської діяльності, досвід участі у процесі бюджету участі, посилання на публічні профілі в соціальних мережах) - на       1 арк. в 1 прим;

5) інше (за бажанням) - на ___ арк. в 1 прим.

 

 

___________                                                                                                           ________

       (дата)                                                                                                                                       (підпис)