Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Екопідхід в обслуговуванні електротранспорту: повторне використання води на мийному комплексі трамвайного депо»

23 березня о 10-00 у депо №3 КП «Дніпровський електротранспорт» (вул.Руденка,67)-виїзна пресконференція на тему «Екопідхід в обслуговуванні електротранспорту: повторне використання води на мийному комплексі трамвайного депо».

Спікери:

-Олександр Шевченко, головний інженер депо №3 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР;

-Володимир Сусленков, заступник директора з експлуатації КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР;

-мийники-прибиральники рухомого складу.

Довідка:

Під час мийки рухомого складу -циклічне використання води.

 Трамвайне депо №3 обслуговує 12 маршрутів та має на балансі 253 вагони. У 2019 році було модернізовано мийний комплекс та побудовано систему для рециркуляції води. Фільтрувальна станція є ключовою в системі. Вона працює в замкнутому циклі – тобто всі водні стоки разом з миючими засобами, продуктами нафтопереробки і іншим забрудненням, які залишаються після миття трамваїв, за допомогою насосів подаються на очищення хімічними реагентами. Потім вода через фільтри збирається в 500-літровий бак, щоб її можна було знову використати. Таким чином є можливість економити воду та не скидати в каналізацію шкідливі речовини, які залишилися після миття трамваїв. Вони не потрапляють в землю, адже підлога має гідроізоляцію.

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум)  о 9-30. Засоби індивідуального захисту (маски, рукавички та санітайзери – обов’язкові).