Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Змагання з риболовлі та конкурс талантів: плани Університету третього віку у Дніпрі на 2021 рік

У 2021 році соціальний проєкт «Університет третього віку» підготував для слухачів насичену програму. У березні розпочнуться лекції з агрономії, психології, здорового способу життя. Працюватимуть і у віддалених районах міста: на ж/м Придніпровськ у БК «Енергетик» та у БК «Кайдацький», що на просп. Свободи.

Про це під час пресконференції 11 лютого повідомила провідна спеціалістка департаменту з питань місцевого самоврядування внутрішньої та інформаційної політики ДМР Юлія Довгалюк.

«У квітні плануємо провести внутрішні змагання з китайської гімнастики «плейстик». Локацію обрали цікаву – оновлений сквер на просп. Петра Калнишевського. Наші активні студенти полюбляють спорт та усі спортивні заходи, тому ми продовжуємо низку відкритих спартакіад: у червні заплановано провести таку у парку Шевченка. У серпні проведемо Всеукраїнські змагання серед учасників Університету третього віку зі скандинавської ходьби. Локацією стане лісова зона ж/м Придніпровськ», – розповіла Юлія Довгалюк. Для чоловіків, які є студентами Університету третього віку, підготували аматорські змагання з риболовлі. Наприкінці року планується музично-театральний конкурс «Університет має таланти».