Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради

Правобережне управління соціального захисту населення
Дніпровської міської ради

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу
в органах місцевого самоврядування»

Оголошує конкурс

на заміщення вакантних посад :

  • головного спеціаліста – юрисконсульта відділу правової та кадрової роботи управління;
  • головного спеціаліста відділу соціальних гарантій Чечелівського району;
  • головного спеціаліста сектору оперативної і поточної фінансово – економічної роботи відділу фінансово – економічної діяльності  (2 штатні одиниці).
  • провідного спеціаліста відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району;
  • державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Чечелівського району.
  • спеціаліста І категорії відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району (2 штатні одиниці);
  • спеціаліста І категорії відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району;
  • спеціаліста І категорії сектору автоматизації та обробки інформації відділу виплати усіх видів соціальної допомоги та компенсацій управління.

Вимоги до конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо - кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра;
  • без вимог до стажу роботи;
  • вільне володіння державною мовою;
  • знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • особову картку за формою № П2-ДС, автобіографію;
  • фото розміром 3х4 см.;
  • документи про освіту;
  • паспорт;
  • РНОКПП;
  • військовий квиток (для військовозобов’язаних);
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік відповідно до Закону України    « Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700 – VII;
  • письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня розміщення оголошення у засобах масової інформації за адресою: м. Дніпро, вул. Трудова 1 А, довідки за  телефоном 767-10-14, (094) 910-80-14.

ВИТЯГ ІЗ ПРОТОКОЛУ  № 4
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування Дніпровської міської ради

 

13.04.2021
каб. 520

Присутні:

Заступник голови конкурсної комісії - Зимна Д. М.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І. В.
Члени конкурсної комісії:  Дорошенко Н. О., Лещенко В. О., Молчанова В. Л., Верещак О. В.       

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дніпровської міської ради:

  • головного спеціаліста – юрисконсульта відділу правової та кадрової роботи Правобережного управління соціального захисту населення  Дніпров ської міської ради;
  • головного спеціаліста відділу соціальних гарантій Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпров ської міської ради; 
  • головного спеціаліста сектора оперативної і поточної фінансовоекономічної роботи відділу фінансово-економічної діяльності Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради (2 одиниці);
  • провідного спеціаліста відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради;  
  • державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради;
  • спеціаліста І категорії відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради (2 одиниці);  
  • спеціаліста І категорії відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради;
  • спеціаліста І категорії сектора автоматизації та обробки інформації відділу виплати усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.  

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – юрисконсульта відділу правової та кадрової роботи Право- бережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради  подала документи Павлова Ольга Вікторівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу соціальних гарантій Чечелівського району Правобережного управ- ління соціального захисту населення Дніпровської міської ради  подала документи Стрельченко Ліна Володимирівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектора оперативної і поточної фінансово-економічної роботи відділу фінансово-економічної діяльності Правобережного управління соціального захисту населення  Дніпровської міської ради  (2 одиниці) подали документи Облом Анна Вікторівна, Овчіннікова Ірина Станіславівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади провідного  спеціаліста відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення  Дніпровської міської ради   подала документи Антонцева Віта Валентинівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради подала документи Вірко Софія Семенівна.  

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи  Кужільна Надія Валентинівна,  Козіянчук Анна Володимирівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради подала документи Швець Яна Анатоліївна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії сектора автоматизації та обробки інформації відділу виплати усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради подав документи  Ткаченко Олег Юрійович.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 07.11.2019 № 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсанту було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Павлова О. В. – 22 бали.

Стрельченко Л. В. – 22 бали.

Облом А. В.  – 23 бали.

Овчіннікова І. С. – 23 бали.

Антонцева В. В. – 22 бали.

Вірко С. С. – 22 бали.

Кужільна Н. В. – 21 бал.

Козіянчук А. В. – 19 балів.

Швець Я. А. – 22 бали.

Ткаченко О. Ю. – 18 балів.

         

в и р і ш и л и :

1. Рекомендувати Павлову Ольгу Вікторівну на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта відділу правової та кадрової роботи Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради. 

2. Рекомендувати Стрельченко Ліну Володимирівну на посаду головного спеціаліста відділу соціальних гарантій Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати Облом Анну Вікторівну на посаду головного спеціаліста сектора оперативної і поточної фінансово-економічної роботи відділу фінансово-економічної діяльності Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

4. Рекомендувати Овчіннікову Ірину Станіславівну на посаду головного спеціаліста сектора оперативної і поточної фінансово-економічної роботи відділу фінансово-економічної діяльності Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

5. Рекомендувати Антонцеву Віту Валентинівну на посаду провідного спеціаліста відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

6. Рекомендувати Вірко Софію Семенівну на посаду державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

7. Рекомендувати Кужільну Надію Валентинівну на посаду спеціаліста І категорії відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

8. Рекомендувати Козіянчук Анну Володимирівну на посаду спеціаліста І категорії відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

9. Рекомендувати Швець Яну Анатоліївну на посаду спеціаліста І категорії відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Новокодацького району Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

10. Рекомендувати Ткаченко Олега Юрійовича на посаду спеціаліста І категорії сектора автоматизації та обробки інформації відділу виплати усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Правобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.