Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пряма телефонна лінія проекту «Міська влада на прямому зв’язку» на тему: «Період новорічних свят: поради та корисна інформація від медиків, комунальників, транспортників»

30 грудня з 15-00 до 16-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) -пряма телефонна лінія проекту «Міська влада на прямому зв’язку» на тему: «Період новорічних свят: поради та корисна інформація від медиків, комунальників, транспортників».

 

 

 На запитання мешканців відповідатимуть: начальниця відділу первинної медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення ДМР Тетяна Кравець, заступниця начальника управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Світлана Літвінова, заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександр Лещенко, заступник директора з експлуатації КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Сусленков. Ставити запитання можна за телефоном 745-00-00.

 

 

Спілкуватися з журналістами учасники прямої телефонної лінії розпочинають о 14-40.

 

 

УВАГА! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіційній розсилці мерії. Дякуємо за розуміння!