Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про адміністративну справу № 160/3900/20 яка перебуває в адміністративному суді за позовом Громадської організації Платформа Громадський Контроль, Шепіля Василя Миколайовича до Дніпровської міської ради

У провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 160/3900/20 за позовом Громадської організації Платформа Громадський Контроль, Шепіля Василя Миколайовича до Дніпровської міської ради, Спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня у м. Дніпрі Дніпровської міської ради про визнання протиправним та нечинним пункту 3 розділу ІІ рішення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня у місті Дніпрі Дніпровської міської ради, оформленого протоколом засідання № 3 від 07.04.2020 р.

Підготовче засідання у справі під головуванням судді Врони О. В. призначено на 03 листопада 2020 року об 11:30 у приміщенні суду за адресою: вул. Академіка Янгеля, 4, м. Дніпро, зала судових засідань № 17.