Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація стосовно виконаної роботи протягом першої каденції міського голови Бориса Філатова

З огляду на надзвичайно щільний графік міського голови, котрий, на жаль, унеможливлює численні інтерв’ю ЗМІ, публікуємо розлогі відповіді на найактуальніші питання.

Зокрема, щодо реконструкції Набережної Перемоги у Дніпрі. Тендер на реконструкцію Набережної Перемоги у системі ProZorro виграло ТОВ «Автомагістраль-2016». Вони подали найбільш вигідну для бюджету територіальної громади пропозицію.

Стосовно бюджету проєкту. Його кошторисна вартість становить 498 888,780 тис. грн. Нині роботи, які ще не завершені, виконано на суму 425 685,570 тис. грн.

Зроблено основний обсяг, утім, частина до Мерефо-Херсонського мосту частково затягується через будівництво, котре проходить в тому районі, а також сумнозвісну закинуту недобудову баскетбольної арени, на яку місто, на жаль, не має жодного впливу.

Як раніше наголошував Борис Філатов, нині цю ділянку міського простору облаштовують за світовим урбаністичним трендом — розлога пішохідна зона, лавочки, велодоріжки і якісне освітлення. Замість аварійних дерев на вже відремонтованій частині висадили майже 700 підрощених платанів і навіть японські сакури.

«Набережна буде зроблена так, щоб нею пишалися не лише у Дніпрі, а й по всій країні. Об’єм робіт чималий. Це - один із великих інфраструктурних проєктів, котрі мерія робить у цій каденції», - сказав Борис Філатов. Пресслужба міськоі? ради публікуватиме подібні звіти щоденно відповідно до кількості запитань.