Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська рада підписала меморандум щодо створення нового проєкту для мешканців міста

29 вересня департамент інформаційних технологій Дніпровської міської ради підписав меморандум про співробітництво з громадською спілкою «Дніпро ІТ Ком’юніті» та ТОВ «СІВЕНТІ» (учасник «Дніпро ІТ Ком’юніті») щодо впровадження нового проєкту для дніпрян – оновлення архітектурного рішення ресурсу «Відкрита мапа Дніпра» (https://mapa.dniprorada.gov.ua/). Це буде цілком новий адаптований ресурс з більш розширеним функціоналом.


«Для підвищення відкритості та ефективності загальнодоступних сервісів Відкритої мапи міста Дніпра, яка на сьогодні пропонує 32 розділи, ми розширимо новим функціоналом і зробимо мапу структурованою, максимально зручною і зрозумілою для мешканців. Вдячні колегам з «Дніпро ІТ Ком’юніті», що відгукнулись на пропозицію співпрацювати у реалізації проєкту. Сподіваємося плідно попрацювати для впровадження комплексу рішень на Відкритій мапі Дніпра. Це дозволить створити єдину платформу оперативного інформування громадян щодо розвитку різних сфер міського життя», - підкреслила директорка департаменту інформаційних технологій ДМР Альона Чуєва.


Зі свого боку керівник напряму відносин з місцевою владою ГС «Дніпро ІТ Ком’юніті» Олександр Кузьменко зазначив: «На сьогодні маємо загальне розуміння, яким має бути новий сервіс. Головне – він повинен відповідати сучасним технологічним рішенням і тенденціям, які використовуються на веб-порталах. А також бути більш динамічним, щоб обов’язково був швидкий зворотній зв'язок з мешканцями. Точно можемо стверджувати, що у спільному підготовчому процесі з’являться багато ідей, які втілимо під час реалізації».