Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Повідомлення про намір погодити інвестиційні програми на 2021 рік у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» ВП «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ

ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» (далі ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС), відповідно до Порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 14.12.2012 №630, має намір погодити інвестиційні програми на 2021 рік у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

23.09.2020 проекти інвестиційних програм оприлюднені на офіційному сайті ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС для відкритого обговорення.

З повною інформацією щодо проектів Інвестиційних програм на 2021 рік у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення централізованого АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» ВП «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» можливо ознайомитися на офіційному сайті компанії за адресою: http://dniproenergo.com.ua/activity/energo/invest_pd/.

Пропозиції та зауваження до проектів Інвестиційних програм надсилати до 09.10.2020р. на адресу: м. Дніпро, вул. Гаванська, 1, індекс 49127 або електронний адрес - [email protected], [email protected].