Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінальний тур міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура»)

04 вересня з 10-00 на Монастирському острові (район Акваріуму) – фінальний тур міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура»)

 

 

УВАГА! О  17-30- підхід до преси заступника директора департаменту- начальниці управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Дар’ї Білої та  лідера гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка.

 

Довідка:

Мета гри «Сокіл» («Джура») – національно-патріотичне та військово-спортивне виховання української молоді на основі козацьких традицій та звичаїв.

 

У зв’язку із запровадженням карантинних обмежень на території України, цього року фінал міського етапу гри перенесений на 4 вересня та має скорочену програму проведення.

 

У фіналі міського етапу гри беруть участь 13 команд – 130 учасників віком від 11 до 17 років, які будуть змагатися у різних змаганнях та конкурсах:

 

 

-          надання першої долікарської допомоги «Рятівник» і «Тактична медицина»;

 

 

-          інтелектуальні змагання на знання історії України «Відун»;

 

 

-          конкурс строю і пісні «Впоряд»;

 

 

-          конкурс «Неповне розбирання та складання АК»;

 

 

-          змагання з «Орієнтування»;

 

 

-          перетягування линви.

 

 

У кожній категорії особливу відзнаку отримають команди, які посіли  2 і 3 місця, а переможці гри отримають перехідний кубок. Також на команди-призерів гри чекає подарунок у вигляді екскурсій Україною у наступному році.

Всі учасники скуштують українські страви, а наприкінці заходу відбудеться вечірня ватра та виступ лідера гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка.

Контактна особа: Лисогоря Анна Олегівна, 096 785 99 46

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум)

о 16-15

Засоби індивідуального захисту (маски, рукавички та санітайзери – обов’язкові)