Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Жінок з родин загиблих,  ветеранів та учасників АТО /ООС з Дніпра запрошують взяти участь у проєкті «Групи самодопомоги: Разом – міцніше!»

ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» розпочало проєкт «Групи самодопомоги: Разом – міцніше!». Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництва в Україні для жінок з родин загиблих та ветеранів і учасників АТО /ООС.

«Мета проєкту – посилення програм соціального захисту вразливих жінок в умовах пандемії COVID-19 шляхом створення та подальшої менторської підтримки роботи 8 груп самодопомоги в Дніпропетровській, Волинській, Хмельницькій, Миколаївській та Кіровоградській областях», - повідомляють у ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».
В рамках проєкту «Групи самодопомоги: Разом – міцніше!» буде відібрано найбільш вмотивованих жінок-лідерок, які вже вийшли з кризового стану та готові допомагати іншим. Для них проведуть дводенний семінар у Києві з тематики допомоги «рівний – рівному», методики захисту прав та методів співпраці з органами місцевого самоврядування. Після семінару будуть розроблені індивідуальні плани розвитку груп. 
Реєстрація на участь у проєкті за посиланням або за телефоном 066 726 53 77 (Наталя).