Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інтерв'ю про шкільний одяг з логотипом міста

08 серпня о 16-00 у Музеї українського живопису (площа Троїцька, 5 А)-

інтерв'ю про шкільний одяг з логотипом міста (під час проведення ярмарки одягу українських дизайнерів "Будь в UA").

Спікери:

- Дар’я Біла, заступник директора-начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР;

- Аліна Щербина - організатор БудьUA;

- дизайнери одягу;

- представник батьківської ради.

УВАГА! Підхід до преси о 16-00 біля фотозони!

УВАГА!!! Велике прохання до представників ЗМІ також дотримуватися карантинних норм!!!

Довідка. У червні відбулось обговорення та узгодження ескізного проєкту шкільного одягу та спортивної форми (для хлопчиків та дівчат) з метою забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які здобувають освіту у закладах загальної середньої освіти, відбулося на засіданні представників педагогічної та батьківської ради при міському голові за участю співзасновника електронної платформи дизайн-маркету українських брендів «БУДЬ в UA design market». Основні критерії вибору ескізів одягу із варіантів, запропонованих українськими дизайнерами:  одяг має бути модним, зручним та якісним.

30 липня департаментом гуманітарної політики міської ради оголошено закупівлю шкільного та спортивного одягу через Рrozorro. Триває процедура державної закупівлі вказаного одягу для учнів закладів загальної середньої освіти міста Дніпра з числа дітей вищезазначеної категорії.

У 2020 році заплановано придбати 418 комплектів шкільного одягу, 392 – спортивного для 588 дітей.

Забезпечення одягом здійснюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.1994 № 226 «Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування», згідно з встановленим чинним законодавством України терміном служби одягу (Постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 780 «Про затвердження наборів продуктів харчування, наборів непродовольчих товарів та наборів послуг для основних соціальних і демографічних груп населення»). Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування отримують комплект шкільного та спортивного одягу 1 раз на 2 навчальні роки.