Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформаційне повідомлення про передачу нерухомого майна в оренду через аукціон – нежитлова будівля, а - а6 – ганки та а-1 – навіс, за адресою: м. Дніпро, вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2), загальною площею 1739,5 кв. м

Інформація

УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ
ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про проведення АУКЦІОНУ на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

ОГОЛОШЕННЯ
про передачу нерухомого майна в оренду через аукціон –
нежитлова будівля, а - а6 – ганки та а-1 – навіс, за адресою: м. Дніпро,
вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2), загальною площею 1739,5 кв. м

1. Інформація про об’єкт оренди.

Інформація про орендодавця (найменування, його місцезнаходження і контактні дані): департамент по роботі з активами Дніпровської міської ради, код ЄДРПОУ 37454258, просп. Дмитра Яворницького, 75, тел. (056) 7207700, електронна адреса: [email protected].

Інформація про балансоутримувача (найменування, його місцезнаходження і контактні дані): комунальне підприємство "Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю" Дніпропетровської міської ради, код ЄДРПОУ 03341763, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, тел. (056) 7207707, електронна адреса: [email protected].

Загальна інформація: нежитлова будівля, а - а6 – ганки та а-1 – навіс, за адресою: м. Дніпро, вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2), загальною площею 1739,5 кв. м (далі - об’єкт).

Вільне, не допоміжна, в податковій заставі не перебуває та під арештом не знаходиться.

Об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини.

Тип об’єкта: нежитлова будівля.

План об’єкта та фото додається.

Місце знаходження об’єкта: м. Дніпро, Космонавтів, 7 (літ. А-2).

Відомості про об’єкт: нежитлова будівля, а - а6 – ганки та а-1 – навіс, загальною площею 1739,5 кв. м, по вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2).

Технічний стан об’єкта: забезпечено комунікаціями електромережі; опалення, водопровід та каналізація відсутні; вентиляція природна.

Проект договору оренди додається.

Стартова орендна плата об’єкта: 1100,00 грн.

Нарахування ПДВ на суму орендної плати здійснюється згідно з чинним законодавством та в повному обсязі спрямовується Орендарем на рахунок балансоутримувача.

Строк оренди: до 5 (п’яти) років.

Цільове призначення та умови користування – за призначенням (з урахуванням діючих державних будівельних норм України).

Додаткові умови оренди: здійснення невід’ємних поліпшень можливо тільки у разі надання орендодавцем письмової згоди на поточний та/або капітальний ремонт орендованого майна.

Здійснення капітального ремонту можливо тільки при отриманні декларації про початок виконання будівельних робіт. У триденний термін після її отримання орендатор зобов’язаний надати до департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради оригінал декларації.

Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".

Суборенда: орендар який став переможцем аукціону, вважається таким, що отримав згоду орендодавця на передачу майна в суборенду.

Орендар протягом трьох робочих днів з моменту укладення договору суборенди зобов’язаний подати орендодавцю один примірник договору суборенди та інформацію про суборендаря в обсязі, визначеному п. 3 ст. 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: аукціон передачі нерухомого майна в оренду.

Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено 26 серпня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

3. Інформація про умови, на яких проводиться аукціон.

Передача об’єкта в оренду - нежитлова будівля, а - а6 – ганки та а-1 – навіс, загальною площею 1739,5 кв. м, по вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2) здійснюється відповідно до вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна", Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

Розмір гарантійного внеску : 176298,00 грн.

Розмір реєстраційного внеску : 473,00 грн.

Крок аукціону : 11,00 грн.

Кількість кроків: 3.

4. Додаткова інформація.

Найменування організатора аукціону – відділ з питань оренди нерухомого майна управління з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6. Часи роботи: з 9.00 до 18.00 (крім вихідних), у п’ятницю – з 9.00 до 16.45, обідня перерва з 13.00 до 14.00.

Телефон для довідок (056) 778-27-90.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Час і місце проведення огляду об’єкта: у робочі дні з 9.00 до 13.00 за місцезнаходженням об’єкта: м. Дніпро, вул. Космонавтів, 7 (літ. А-2). Заяви на огляд приймаються на електронну пошту: [email protected].

ПІБ контактної особи: Сичков Артем Миколайови, тел. (056)778 27 90.

Особа, яка має намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачує реєстраційний та гарантійний внески для набуття статусу учасника.

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Реквізити казначейських рахунків для перерахування реєстраційного внеску оператором електронного майданчику:

в національній валюті:

Одержувач: департамент по роботі з активами Дніпровської міської ради.

Рахунок №: UA808201720355299008001078016.

Банк одержувача: Державна казначейська служба України м. Київ.

МФО: 820172. 

Код ЄДРПОУ: 37454258.

Призначення платежу: реєстраційний внесок.

5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Період між аукціонами:

- аукціон – аукціон зі зниженням стартової ціни: 35 днів;

- аукціон із зниження стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 35 днів.

Аукціон буде проведений в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2