Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інтерактивно-інтелектуальна гра «Kahoot» до Дня Конституції України

25 червня о 15-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, Ситуаційний центр) - інтерактивно-інтелектуальна гра «Kahoot» до Дня Конституції України.

 

 

Спікер:

 

 

- Олександр Санжара, секретар Дніпровської міської ради.

 

 

Довідка:

 

 

Це вже третій «Kahoot!», який проводить Молодіжна рада Дніпра для молоді і вперше за час проведення гри питання учасникам ставитиме секретар міської ради  Олександр Санжара. 

 

 

Вікторина проходитиме у прямій трансляції на YouTube каналі Молодіжної ради Дніпра. Організатори -Дніпровська міська рада спільно з Молодіжною радою Дніпра.

 

 

«Kahoot!» – це інтерактивна гра, у якій кожен учасник грає сам за себе, у своєму смартфоні. Мета- можливість перевірити свої знання Конституції України, державотворення.

 

 

Кількість учасників на грі цього разу очікується 200. Буде поставлено 37 питань, які стосуються знання Конституції і утворення державності. Переможці і учасники гри отримають подарунки.

 

 

Формат:

 

 

-15-00 початок інтерактивно-інтелектуальної гри (на екрані транслюються питання, учасники відповідають у своїх смартфонах)

 

 

-16-00  завершення заходу.

 

 

К.о. Сорсорян Еліна, головна спеціалістка сектору молодіжної політики відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР ( 063 460 34 05)