Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція на тему «Початок онлайн занять з основ роботи на смартфоні для слухачів Університету третього віку»

17 червня о 8-30 за адресою: проспект Дмитра Яворницького буд. 100, кв. 56 (зйомка за місцем проживання слухачки Університету) – виїзна пресконференція на тему «Початок онлайн занять з основ роботи на смартфоні для слухачів Університету третього віку»

Спікери:

- Валентина Сердюк,  учасниця соціального проєкту Університет третього віку

- Юлія Довгалюк, спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР.

Довідка:

У період карантину, люди похилого віку не мають можливості повноцінно спілкуватися та продовжувати навчання. Для моральної підтримки мешканців поважного віку Дніпра проходить навчання з основ роботи на смартфоні онлайн. Слухачі університету навчаться користуватись смартфоном та його базовими функціями.

Запланована кількість охоплення учасників: понад 11 000 слухачів  Університету третього віку та мешканці похилого віку м. Дніпро.

Станом на 01 червня 2020 року у соціальному проекті «Університет третього віку» пройшли реєстрацію понад одинадцять тисяч мешканців «золотого віку» міста Дніпро.

За період дії карантину колективу Департаменту вдалося перевести учбові програми УТВ у режим дистанційного навчання та спілкування.

Телекомпанією ДНІПРО ТV було відзнято 59 лекцій за такими дисциплінами як: психологія, агрономія, здоровий спосіб життя, правознавство, українознавство.

Департамент дуже вдячний дванадцяти викладачам Вищих начальних закладів міста, які знайшли можливість приєднатися до онлайн лекцій УТВ.

Вже 21 група слухачів УТВ закінчили практичні онлайн-заняття за різними напрямками: англійська і українська мови першого та другого рівня, основам роботи з персональним комп’ютером та смартфоном. Окрім цього на черзі вже сформовано декілька нових груп за різними напрямками практичних занять.

Для більшої інформованості, зворотнього зв’язку щодо потреб та побажань слухачів,  прийому зауважень та пропозицій ведеться інформаційна сторінка у фейсбук: www.facebook.com/UTVdp, сторінка у інстаграм: https://instagram.com/universitet3viku?igshid=109typbz17wro та інтернет-сайт https://utvdnipro.dp.ua/