Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

"Роботодавець-рекрутер-шукач роботи" - алгоритм успішного працевлаштування!

«Роботодавець - рекрутер - шукач роботи» - алгоритм успішного працевлаштування!

Проведення онлайн-заходів у форматі «Роботодавець - рекрутер - шукач роботи» став надзвичайно актуальним не тільки в період карантину, а й після його численних послаблень. Одним з найзручніших візуально-дистанційних методів зв'язку із громадянами виявилися онлайн-ярмарки вакансій.

Так, за травень місяць відділом рекрутингу Дніпровського міського центру зайнятості було проведено 4 онлайн-ярмарки, участь у яких прийняли 35 осіб. Окрім того, від початку карантину, з 17 березня, фахівці відділу надали близько 2000 рекрутингових послуг дистанційно, зокрема засобами телефонного зв’язку, електронної пошти, онлайн-зустрічей з роботодавцями, zoom-співбесід.

Завдяки дистанційній комунікації на онлайн-конференціях, учасники, не виходячи з дому, мають змогу :

• Дізнатися про актуальні та цікаві вакансії.

Інформаційний простір, в якому працюють рекрутери, майже необмежений: соціальні мережі, сайти пошуку роботи, портал Державної служби зайнятості, сайти підприємств, тощо.

• Отримати інформацію про умови роботи з перших вуст.

Під час онлайн-ярмарок вакансій представник роботодавця особисто надає інформацію про характер, графік, умови роботи, кваліфікаційні та психологічні вимоги, а також ознайомлює з програмами матеріального заохочення та додаткових переваг роботи на підприємстві.

• Дізнатися про особливості обслуговування та рекрутингові послуги в службі зайнятості.

Фахівці кожного дня співпрацюють з роботодавцями та шукачами роботи, ознайомлюючи їх з послугами рекрутингу. Складають тексти оголошень про вакансії, розміщують інформацію на інтернет-ресурсах, аналізують професійні якості шукачів роботи, презентують кандидатів роботодавцю, організовують (онлайн) зустрічі з претендентами та узгоджують дату проходження співбесіди.

• Отримати інформацію про web-ресурси ДСЗ, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій.

Сучасні електронні сервіси: «Освітній портал», «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри», офіційний сайт ДСЗ та Facebook-сторінки, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини.

Наприкінці кожної онлайн-конференції фахівці Дніпровського міського центру зайнятості надають роз’яснення з питань, які поставили слухачі.

Зважаючи на те, що карантинні обмеження продовжують діяти на території Дніпропетровської області, проведення онлайн-конференцій у форматі «Роботодавець - рекрутер - шукач роботи» залишається актуальним.

Участь у заходах є безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю поспілкуватись з роботодавцем у зручному та безпечному форматі. Маєте намір приєднатися? Зробити це досить просто:

• завантажте додаток Zoom на свій девайс (смартфон, планшет, комп’ютер, ноутбук);

• зареєструйтесь у додатку Zoom;

• зв’яжіться з відділом рекрутингу Дніпровського міського центру зайнятості;

• у зазначений день і час приєднайтеся до групи.

Якщо Вас зацікавила інформація або Ви маєте бажання прийняти участь у онлайн-заходах, звертайтесь до відділу рекрутингу Дніпровського МЦЗ 067-755-50-64

Будемо раді допомогти!