Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відповіді на актуальні питання, які виникають у громадян, що мають намір звернутися до Дніпровського міського центру зайнятості

Відповіді на актуальні питання, які виникають у громадян, що мають намір  звернутися до Дніпровського міського центру зайнятості

Як  під час дії карантину можна зареєструватися в центрі зайнятості?

Вам потрібно заповнити лише дві заяви – про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю!

Вибирайте зручний для Вас спосіб подачі заяв: на електронну пошту центру зайнятості, де вам зручно обслуговуватися, або через скриньку для кореспонденції безпосередньо в центрі зайнятості.

Бланки заяв за посиланнями:

https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg.

Електронна адреса Дніпровського міського центру зайнятості для подачі заяв [email protected].

Що для цього потрібно?

Якщо ви вирішили надіслати заяви електронною поштою:

Напишіть заяви власноруч за зразком і сфотографуйте або відскануйте їх. Далі – надішліть на email Дніпровського міського центру зайнятості

Важливо! У темі листа зазначте ваше прізвище, ім’я, по батькові.

Чекайте повідомлення від центру зайнятості щодо ухваленого рішення.

Якщо ви вирішили подати заяви через скриньку для кореспонденції в центрі зайнятості:

Якщо ж у вас є технічна можливість, завантажте заяви, роздрукуйте та заповніть їх вдома, складіть їх у конверт або з’єднайте в інший зручний спосіб, або заповніть заяви безпосередньо біля скриньки в центрі зайнятості.

Тут слід пам’ятати, що для заповнення заяв вам знадобляться ваші паспортні   дані, номер ідентифікаційного коду, дані про освіту та попередню трудову діяльність, тому візьміть документи з собою.
Покладіть заяви в скриньку для кореспонденції (у робочі години робочого дня).

Чекайте повідомлення від центру зайнятості щодо ухваленого рішення.

Нагадуємо, що впродовж 10 днів після завершення карантину до центру зайнятості необхідно буде подати оригінали ваших документів!

Як відбувається прийом громадян у період карантину?

Якщо я тільки зареєструвався в центрі зайнятості, з чого мені почати свій пошук роботи?

Для початку Ви можете прийняти участь в інформаційному вебінарі, де Ви матимете змогу дізнатися про свої права та обов’язки, сучасні послуги державної служби зайнятості та підходи щодо їх отримання в умовах карантину за допомогою електронних сервісів. Фахівці центру зайнятості Вас ознайомлять з «Освітнім порталом», «Платформою з профорієнтації та розвитку кар'єри», завдяки яким служба зайнятості допомагає безробітним стати конкурентоспроможними та побудувати успішну кар’єру.

Якщо Ви матимете бажання прийняти участь в такому вебінарі, сповістіть про це Вашого кар’єрного радника, він надасть інформацію щодо подальших дій.

Чи можна не виходячи з дому здійснювати пошук роботи, переглядати вакансії, тощо?

Ми підібрали зручні електронні сервіси, які допоможуть з мінімальною затратою часу та максимальною зручністю здійснювати пошук роботи.

Google-мапа вакансій – електронний сервіс, який дозволяє дистанційно переглядати вакансії від роботодавців міста, обрати необхідний район, прокласти маршрут до місця бажаної роботи прямо на своєму смартфоні або з комп'ютера.

Ознайомитись з google-мапою вакансій по місту Дніпро, можна на офіційній сторінці в мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/mcz.dnipro/.

Скористайтесь QR-кодом (який можна на сторінці Дніпровського МЦЗ у мережі Facebook), сканувати його за допомогою смартфону та заповнити «Анкету шукача роботи», після чого рекрутери центру зайнятості будуть здійснювати пошук роботи згідно з побажаннями безробітного.

Свіжі пропозиції, щодо працевлаштування завжди можна знайти на сторінках у соціальних мережах Facebook група під назвою «Вакансії Дніпропетровського регіону» та Instagram «robota_vakansii_dnipro_region».

Також пропонуємо скористатись послугами наших рекрутерів. Фахівці із використанням найбільшої бази вакансій та  Інтернет ресурсів, сайтів пошуку роботи допоможуть підібрати підходящу роботу врахувавши інтереси шукача роботи.

Для цього потрібно лише  відправити своє резюме на електронну скриньку відділу рекрутингу Дніпровського МЦЗ [email protected] та очікуйте дзвінка від фахівця.

Для більш детальної інформації звертайтесь за контактними даними:

м. Дніпро, вул. Авіаційна, 41.

канцелярія – (056) 734-96-58;

відділ організації працевлаштування населення – (056) 734-94-57;

відділ взаємодії з роботодавцями – (056) 734-94-59

відділ рекрутингу  - (056)734-94-58.

Відділи надання соціальних послуг Дніпровського міського центру зайнятості за районами міста знаходяться за адресами:

в Шевченківському районі – вул. М. Грушевського,70, тел. 734-96-60;

в Соборному районі – вул. Високовольтна, 22, тел. 734-96-59;

в Центральному районі – вул. В.Антоновича, 26, тел. 734-96-56.