Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Робота аварійної служби в умовах карантину

У Дніпрі в умовах карантину міська аварійна служба не припиняє робіт. Наразі лише незначна частина співробітників працює дистанційно, усі інші – у повному обсязі.

«В умовах карантину міська аварійна служба працює активно. Наприклад, минулого тижня було виконано 720 виїздів. Спеціалісти служби мають увесь необхідний технічний інвентар, а також обов’язково засоби індивідуального захисту: маски, рукавички, антисептики», - сказав заступник міського голови Михайло Лисенко на виїзній пресконференції 23 квітня.

За словами майстра міської аварійної служби Ростислава Шетіка, у період карантину значно зросла кількість заявок, пов’язаних з електричним живленням. У порівнянні з минулим роком їх стало у 1,5 раза більше. У середньому служба виконує від 100 до 130 виїздів на день.

«Через карантин люди перебувають удома, тож навантаження на електричні мережі стали більшими. Цього року з березня ми отримали вже 1800 заявок щодо проблем зі світлом. Торік у цей же період їх було 800-900. Не суттєво, але все ж таки більше стало заявок, пов’язаних з проблемами водопостачання та каналізації. На всі ми реагуємо оперативно та виконуємо роботу у максимально короткий термін», – сказав Ростислав Шетік.