Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підтримка органів пробації Дніпропетровщини в умовах пандемії

Підтримка органів пробації Дніпропетровщини в умовах пандемії

З метою забезпечення безпеки громадян в умовах загальнодержавного карантину працівники філії Центру пробації у Дніпропетровській області, а також усіх структурних підрозділів працюють у штатному режимі з суворим дотриманням усіх противоепідемічних заходів з профілактики інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. Допомагають в цьому органи місцевого самоврядування, партнерські організації та волонтери, які сприяють у забезпеченні безпечних умов праці.

?Так, на початку квітня філія Центру пробації у Дніпропетровській області отримала від керівників Благодійних організацій «Благодійних товариств «Мережа 100% життя» м. Дніпра та Кривого Рогу 25 респіраторів, 100 медичних масок та 200 серветок АХД 2000 експрес.

?20 медичних масок працівники Криничанського районного сектору отримали від Криничанської селищної ради.

?30 саморобних масок працівники Покровського районного сектору отримали від волонтера пробації Ірини Брезицької.

?10 літрів дезінфікуючого засобу, призначеного для обробки поверхонь та приміщення, працівники Дніпровського районного відділу отримали від керівника Громадської організації «Бджола».

?5 літрів дезінфікуючого засобу, 50 медичних масок, 2 літра засобу для дезінфекції шкіри рук та шкірних покровів «Септ+», 300 спиртових серветок та 50 пар одноразових рукавиць, працівники Південного районного відділу отримали від неурядових організацій.

?50 медичних масок, працівники Шевченківського районного відділу отримали від волонтера пробації Руслана Самаріна.

?500 медичних масок та 1000 одноразових рукавиць працівники Заводського районного відділу отримали від місцевого підприємця.

?Усі структурні підрозділи філії одержали від Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста 43 інформаційних плакати та 86 календарі, які розповідають про життя й роботу в умовах карантину.

?На позачерговому засіданні Нікопольської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 04 квітня 2020 року було розширено перелік обмежень під час карантину, в тому числі й визначено, що переміщення у міському транспорті відтепер дозволяється лише за наявності спеціального проїзного квитка. Однак це не вплине негативно на роботу місцевого органу пробації. Адже усі його працівники одержали від Нікопольської міської ради такі квитки для проїзду в громадському транспорті на період обмежувальних заходів