Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте закриття чемпіонату з футболу серед юнаків 2010 р.н. і молодше

27 лютого о 13-00 у спортзалі КП «Спорт-Інвест» ДМР (вул. Універсальна, 18 А)- урочисте закриття чемпіонату з футболу серед юнаків  2010 р.н. і молодше Комунального позашкільного навчального закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту» ДМР.

 

 

Довідка:

 

 

Урочисте закриття змагань відбудеться з врученням: кубків – командам-призерам, медалей – спортсменам команд-призерів та пам’ятних призів кращим гравцям команд.

 

 

У період з 30 січня по 27 лютого 2020 року у спортивному залі комунального підприємства «Спорт-Інвест» ДМР проходив 12 чемпіонат з футболу серед юнаків 2010 р. н. і молодше КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту» ДМР.

 

 

У змаганнях взяли участь близько 150 спортсменів.

 

 

Чемпіонат проводився по круговій системі 2 тайми по 20 хвилин.

 

 

Традиційно за результатами чемпіонату формується збірна команда КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту» ДМР для подальшої участі в юнацьких змаганнях різного рівня, а саме міських, обласних та Всеукраїнських. Також ці змагання сприяють розвитку та популяризації футболу у місті, збагачують змагальну базу  тренерсько-викладацького складу школи, заохочують юнаків та дітей до відвідань занять з футболу.