Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочистий прийом міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан

14 лютого об 11-00 у приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75 –А, друга!!!!будівля, 3 поверх, зала засідань)  - урочистий  прийом міського голови з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан. Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.

 

 

Нагородять:

2 учасників бойових дій в Афганістані пам’ятною медаллю «За заслуги перед містом»;

     20 учасників бойових дій пам’ятною медаллю «Захиснику Вітчизни»;

     4 учасників бойових дій Почесною грамотою Дніпровської міської ради;

     4 учасників бойових дій в Афганістані Подякою міського голови.

 

 

УВАГА! Одразу після закінчення – підхід до преси міського голови Бориса Філатова.

Довідка:

Наразі у Дніпрі діє комплексна програма соціального захисту мешканців міста, в рамках якої особам згаданої категорії надають матеріальну підтримку. До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан 499 ветеранів-афганців з інвалідністю отримають з міського бюджету матеріальну допомогу – по 1 200 грн кожен. Крім того, 300 учасників бойових дій на території інших держав одержать по 1 000 грн. Так, до річниці виведення військ з Афганістану 99 родинам загиблих і померлих учасників бойових дій на території Афганістану мерія виплатить матеріальну допомогу по 20 тис. 270 грн кожному. Окрім того, 111 членам сімей загиблих (померлих) внаслідок бойових дій в Афганістані та на території інших держав з міського бюджету щомісячно виплачується матеріальна допомога по 700 грн. У Дніпрі мешкає близько 3,5 тис воїнів-інтернаціоналістів.