Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі для підопічних міського територіального центру соціального обслуговування поновили фізіотерапевтичні процедури

У Дніпровському міському територіальному центрі соціального обслуговування розширили послугу денного догляду та соціальної адаптації. Для підопічних центру проводитимуть фізіотерапевтичні процедури в оздоровчих цілях. Раніше їх було призупинено через колізію у законодавстві – усе наявне обладнання не застосовувалося. Підопічні центру та соціальні працівники звернулися до міського голови Бориса Філатова допомогти вирішити проблему. У результаті їх почули – відтепер фізіотерапевтичні процедури проводитимуть у терцентрі в оздоровчо-профілактичних цілях. Відповідне рішення ухвалили депутати під час засідання 53-ї сесії міської ради.
Зокрема, відвідувачі центру зможуть безкоштовно робити такі профілактичні процедури, як електрофорез, магнітотерапію, ампліпульс (ультразвук), електросон, дарсонваль, тубус-кварц.
Нагадаємо, філії Дніпровського міського територіального центру соціального обслуговування працюють у кожному районі. На сьогодні заклад обслуговує близько 11 тис. одиноких пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Зокрема, він надає: догляд вдома, денний догляд, соціальну адаптацію, паліативний/хоспісний догляд; соціально-побутові, психологічні, соціально-медичні послуги тощо.