Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста що відбулося 03.01.2020

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

03.01.2020 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлова одноповерхова будівля загальною площею 153,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, просп. Пушкіна, 39-Б (літ.В-1) – конкурс вважати таким, що не відбувся.

2. Нежитлові будівлі та споруди загальною площею 1135,2 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Мандриківська, 48 – укласти договір оренди з Обслуговуючий кооператив "Житлово-Будівельний кооператив "Перемога 1".

3. Нежитлове приміщення загальною площею 83,9 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Гладкова, 47 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕЙДГОЛДТАУН".

4. Нежитлове приміщення загальною площею 100,4 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Пастера, 10, н.п. №1 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ІЛАЙ-ЕСТЕЙТ".

5. Нежитлові приміщення загальною площею 749,83 кв.м (в т.ч. місця загального користування на першому поверсі 133,23 кв.м), 2-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Данили Галицького, 31 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ІЛАЙ-ЕСТЕЙТ".

6. Нежитлові приміщення загальною площею 267,8 кв.м, цоколь, 1-й та 2-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, вул. Данили Галицького, 31 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ІЛАЙ-ЕСТЕЙТ".

7. Нежитлове приміщення загальною площею 85,5 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Гомельська, 59 (літ.А-3) – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Бабенко Катерина Володимирівна.

8. Нежитлове приміщення загальною площею 75,0 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 8 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ІЛАЙ-ЕСТЕЙТ".