Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати що відбудеться 26.12.2019

ІНФОРМАЦІЯ
Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності,
які будуть залучені для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності для розрахунку орендної плати

- нежитлове приміщення загальною площею 177,9 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, узвіз Крутогірний, 9, прим. №180Б; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 132,5 кв.м ( в т.ч. ганок 10,2 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 46; балансоутримувач – КП «Спеціалізована ремонтно-будівельна дільниця» Дніпровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 96,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 12, п. 13; балансоутримувач – КП «Спеціалізована ремонтно-будівельна дільниця» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 184,9 кв.м (в т.ч. ганки 17,0 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, ж/м Сокіл, 9, бл. 1, прим. №581; балансоутримувач – КП «Спеціалізована ремонтно-будівельна дільниця» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 141,5 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Василя Жуковського, 2-б; балансоутримувач – КП «Спеціалізована ремонтно-будівельна дільниця» Дніпровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 171,8 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександар Поля, 76; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- частина зовнішньої поверхні димової труби та бетонного майданчика загальною площею 27,27 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Універсальна, 1; балансоутримувач – КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради.

- гаражі № 71, 72, 73, 74 загальною площею 133,6 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Каруни, 137; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 5,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Калинова, 53 (А-9), блок 6, н.п. № І, ІІ-1; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 167,6 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. 8 березня, 19 (літ.А-2), н.п. № І, ІV; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 121,4 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Новокримська 7, (літ.А-9); балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 361,3 кв.м, за адресою: м. Дніпро, площа Шевченка, 7 ( гаражі літ.Б-2 та В-2); балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлова будівля з прибудовами загальною площею 1884,9 кв.м (літ.Б-2, Б1-2, Б2-1, Б3-1, Б4-1, Б5-1), нежитлова будівля з прибудовою загальною площею 887,5 кв.м (літ.В-2, В1-1), нежитлова будівля з прибудовою загальною площею 361,0 кв.м (літ.Д-1, Д1-1), нежитлова будівля з прибудовою загальною площею 288,5 кв.м (літ.Ж-1, Ж1-1), нежитлова будівля загальною площею 146,2 кв.м (літ.З-1), нежитлова будівля загальною площею 114,3 кв.м (літ.К-1) за адресою: м. Дніпро, вул. Іларіонівська, 9; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлові приміщення загальною площею 75,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Каверіна, 1 (літ.А-9), блок 5-6, н.п. № ХХХIV-1, ХХХV-1; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 62,7 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Новоорловська, 4; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 381,62 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пров. Фестивальний, 16 (літ.А-14), н.п. №126; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлова будівля з погребом загальною площею 99,5 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Космонавтів, 7 (літ. Б); балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 91,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Метробудівська, 4 (літ. А-9), н.п. №111; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 72,3 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Каверіна, 1 (літ.А-9), блок V-VII, н.п. № ХХХIII; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлова двоповерхова будівля загальною площею 2039,6 кв.м (літ.А-2), будівля сараю загальною площею 42,8 кв.м (літ. Б), за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 23; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 191,2 кв.м та місця загального користування 8,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 42; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- частина зовнішньої поверхні димової труби та бетонного майданчика загальною площею 19,52 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Біляєва, ТРП-133; балансоутримувач – КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради.

- частина зовнішньої поверхні димової труби та бетонного майданчика загальною площею 13,25 кв.м, за адресою: смт Слобожанське, вул. Будівельників, 22 А; балансоутримувач – КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 121,5 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Тверська, 9 (літ.А-9), н.п. №220; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 36,2 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Калинова, 66 (літ. А-12), н.п. №108; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- частина нежитлового приміщення загальною площею 30,65 кв.м (в т.ч. місця загального користування 7,6 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Маршала Малиновського, 62, н.п. №57; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

- нежитлове приміщення загальною площею 101,9 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Моніторна, 2, н.п. №74; балансоутримувач – КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Дата оцінки – протягом п’яти робочих днів з моменту оплати потенційним орендарем робіт з незалежної оцінки.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта; досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку   майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Претендент подає у запечатаному конверті пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

Документи приймаються у відділі діловодства та архівної роботи департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради за адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх, приймальня до 24.12.19 (включно) до 13.00.

Конкурс відбудеться в управлінні з питань комунальної власності департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради 26.12.2019 о 12.00 за адресою: 49000,м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, 2-й поверх.

За додатковою інформацією звертатися по тел.: (056) 778 27 90.