Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі молодь виконуватиме обов’язки посадових осіб місцевого самоврядування

6 грудня протягом дня п'ятнадцять представників молоді у Дніпровській міській раді виконуватимуть обов'язки посадових осіб місцевого самоврядування (від начальників управлінь до заступників міського голови).

Заступниця директора департаменту гуманітарної політики ДМР Дар’я Біла розповіла, що подібний захід у Дніпрі проходить уже третій рік поспіль.

«Ми вирішили проводити ознайомчий захід «День місцевого самоврядування в міській раді», аби залучити молодь до процесів місцевого самоврядування і ще раз підкреслити, що Дніпро місто відкрите і ми готові показувати абсолютно всю свою роботу. Хочеться, щоб люди після того, як побачили все, розповіли про враження і, може, підказали нам щось корисне», – зазначила Дар’я Біла.

Участь у заході беруть представники молодіжного активу міста. Їх ознайомили з основними обов’язками посадовці та залучили безпосередньо до роботи:

- департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради для перевірки якості доріг і роботи катка.

- департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради з проведенням інспектування з розміщення реклами.

- інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради інспектування паркування на вулицях Дніпра.

- департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради з перевіркою трамвайного депо.

- управління спорту Дніпровської міської ради з відвідуванням чемпіонату з плавання.

- департаменту громадського порядку з патрулюванням парків з екіпажем «Муніципальної варти».

Молоді буде надана можливість самостійно приймати певні рішення стосовно роботи структурного підрозділу та керувати окремими процесами. Основним завданням буде підготовка власного бачення про відкритість міської ради та методів донесення цієї інформації до мешканців міста Дніпра.

Наприкінці дня відбудеться спільна нарада з міським головою в його особистому кабінеті, де учасники представлятимуть результати напрацювань шляхом надання звіту.