Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста що відбулося 22.11.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

22.11.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. нежитлове приміщення загальною площею 13,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, ж/м Тополя-2, 28, корп. 6, н.п. №VI – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Кожушний Володимир Васильович.
2. нежитлове приміщення загальною площею 7,92 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Шолохова, 5 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Кожушний Володимир Васильович.
3. нежитлові приміщення загальною площею 1055,2 кв.м, 1-й поверх та підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 58 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробнича Фірма "Українська Будівельна Корпорація".
4. нежитлові приміщення загальною площею 726,1 кв.м, цоколь, 1-й та 2-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 37 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄРЦ КП".
5. нежитлове приміщення загальною площею 163,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Робоча, 89Б – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "АЛГОЛД".
6. частина нежитлового приміщення загальною площею 8,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 22 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Солодовник Володимир Володимирович.
7. нежитлове приміщення загальною площею 12,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Панікахи, 53 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Єгорова Тетяна Ігорівна.
8. нежитлове приміщення загальною площею 90,2 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Новокримська, 3 – укласти договір оренди з Громадська організація "Підтримка людей з аутизмом та іншими ментальними порушеннями "Ми поряд".