Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі визначили переможців творчого конкурсу серед слухачів Університету третього віку

У Дніпрі, у філармонії ім. Л. Когана, провели фінал конкурсу «Університет має таланти» серед слухачів Університету третього віку – соціального проєкту, що реалізується з ініціативи міського голови Бориса Філатова.

Вісімнадцять фіналістів змагалися у чотирьох номінаціях: «Вокальне мистецтво: соло», «Вокальне мистецтво: ансамблі», «Хореографічне мистецтво», «Оригінальне мистецтво». За результатами виступів члени журі обрали переможців, яким вручили дипломи та подарунки. «Слухачі Університету третього віку – це велика дружна родина, яка постійно розширюється. До речі, найстаршому слухачеві – 90 років. Усі вони – талановиті і щоразу це демонструють. А головне – доводять, що ніколи не пізно навчатися, розвиватися і виступати на сцені. Повна зала глядачів-однодумців підтримали фіналістів конкурсу. Упевнений, що не перемога для них головне, а дарування емоцій присутнім», – сказав директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Також під час заходу представник мерії привітав слухачку Університету третього віку, яка зареєструвалася десятитисячною. Нею виявилася Катерина Сова. Жінка отримала два квитки до театру.

«Не очікувала такого привітання, але приємно, що зовсім випадково стала десятитисячною слухачкою Університету третього віку. Приєднатися до великої родини цього чудового проєкту мене запросила подруга. Саме від неї постійно чула про пізнавальні та корисні лекції, відвідування вистав та інших цікавих заходів для змістовного дозвілля. Це дуже добре, що у місті влада приділяє нам таку увагу», – сказала Катерина Сова.

Нагадаємо, нині триває осінній семестр соціального проєкту «Університет третього віку». Прийом документів продовжується. Навчання для слухачів цілком безкоштовне.